Yozgatlı'nın bileti kesildi!

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi gidecek ve kalacak oyuncular yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Gönderilecek ilk isim ise Mehmet Yozgatlı oldu.

Sağ kanat için F.Bahçe'den alınan ancak bekleneni bir türlü veremeyen ve sık sık sakatlanan tecrübeli oyuncuya "Kendine kulüp bul" denildi. Gelecek sezon da sözleşmesi bulunan Mehmet Yozgatlı'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmeye çalışılacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da gönderilmesine onay verdiği Mehmet Yozgatlı'nın alacaklarını aldığı takdirde fesihe yanaşacağını söylediği ifade edildi.

Reklam
Reklam

İ.KAŞ DA GİDİYOR Yozgatlı'da bu gelişmeler yaşanırken sezon sonu sözleşmesi biten İbrahim Kaş da İspanyol ekibi Getafe ile prensipte anlaşmıştı. Ayrıca Baki ve Ali Tandoğan konusunda da belirsizlik yaşanıyor. Baki kalmak istiyor ama şu ana kadar yönetimin her hangi bir teklifi olmadı. Başkan Yıldırım Demirören'in davranışlarından dolayı pek sıcak bakmadığı Serdar Özkan'ın da iyi bir teklif alması halinde satılması gündemde. Ertuğrul Sağlam, Gökhan Zan'a da pek sıcak bakmıyor ama yönetim kalmasından yana.

3-4 TAKVİYE OLACAK
Yabancılarda ise Ricardinho ayrıldı. Devre arası alınan Gordon da gönderilecekler arasında başı çekiyor. Bobo'ya Rusya ekibi Rubin Kazan ve Fransız takımlarından teklifler var. İyi bir ücret verilmesi halinde Brezilyalı golcü de Delgado ile birlikte satılması düşünülen isimlerden. Yönetim ayrıca yeni sezon için takıma en az 3-4 takviye yapmayı planlıyor. Öncelik savunma görülüyor. Bobo'nun satılması halinde de forvete bir oyuncunun alınması bekleniyor.

Reklam
Reklam