Yozgat’ta Anaokulu Öğrencileri, 10 Çuval Mavi Kapak Topladı

Yozgat 75. Yıl Anaokulu öğrencileri, 10 çuval mavi kapak topladı.Yozgat 75. Yıl Anaokulu, çocuklara erken...

Yozgat 75. Yıl Anaokulu öğrencileri, 10 çuval mavi kapak topladı.

Yozgat 75. Yıl Anaokulu, çocuklara erken yaşlarda çevre bilincini yerleştirerek çevrelerine karşı daha duyarlı bireyler olmalarına katkı sağlamak amacıyla başlattıkları mavi kapak toplama kampanyasında 10 çuval mavi kapak topladı.

Yozgat 75. Yıl Anaokulu Müdürü Süleyman Koçak, 2012-2013 eğitim öğretim yılı başında okullarında mavi kapak toplama kampanyası başlattıklarını belirterek, “Okulumuzda eğitim gören 150 öğrencimizle birlikte kampanya başlattık. Kampanyaya velilerimiz ve öğretmenlerimiz destek verdi. Eğitim öğretim yılı sonunda 10 çuval mavi kapak topladık. Çuvallardaki kapakları saymadık ancak 300-400 bin adet olacağını tahmin ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Toplanan kapakları Yozgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne teslim edeceklerini ifade eden Koçak, “Belediyemizde bu kapaklara karşılık alacakları tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi bir engelli vatandaşımıza verecek. Bu kampanyada bize destek olan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: