Yozgat’ta huzurevi sakinleri Doğan’ın adının yaşatılmasını istiyor

Yozgat Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Alparslan Türkeş Huzurevi sakinleri, kısa bir süre önce geçirdiği...

Yozgat Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Alparslan Türkeş Huzurevi sakinleri, kısa bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonrası 57 yaşında yaşamını yitiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Doğan’ın adının bir kuruma verilerek yaşatılmasını istiyor.
Huzurevi sakinlerinden Dursun Yücel (65), İsmail Doğan’ın ölümüne çok üzüldüklerini söyledi. Yücel, "Müdürümüzün ölümü bizleri çok etkiledi. Ölmeden iki gün önce bizlerle bir araya gelerek bilardo oyunumuzu izlemiş ve bizlerle yine yakından ilgilenmişti. İnanması çok zor. Ölüm böyle bir şey, kimi ne zaman alacağı belli olmuyor, vakti saati gelen gidiyor. Allah mekanını cennet eylesin müdürümüzün. Bizler başta Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ olmak üzere Sayın Valimiz Necati Şentürk ve milletvekillerimiz Sayın Soysal, Başer ve Durmaz’dan isminin bizim kurumlarımızdan birine verilmesini istiyoruz." dedi.
Halil Uzbek (72) de aynı ifadeleri kullanarak, "Merhum müdürümüz bizleri çok sever, hafta sonları dahi ziyaretimize gelirdi. Bizimle yakından ilgilenir, her zaman bir sıkıntımız olup olmadığını sorardı. Huzurevimizin yapılacak tadilatla daha güzel olacağını söylemişti. Bizler çok üzüntülüyüz. Allah yattığı yerde utandırmasın. Tek isteğimiz ilimiz yetkililerinden Müdürümüzün isminin yaşatılmasıdır." diye konuştu. Diğer huzurevi sakinleri de merhum Doğan’ın adının bünyelerinde bir kuruma verilmesini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz