Yozgat'ta kapalı 200 köy yolunu açma çalışmaları sürüyor

Yozgat`ta yoğun kar yağışı sonrası kapanan 200 köy yolunun ulaşıma açılması için başlatılan çalışmalar sürüyor....

Yozgat`ta yoğun kar yağışı sonrası kapanan 200 köy yolunun ulaşıma açılması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Yozgat İl Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, kapalı yolları açmak için yoğun çaba gösteriyor.

Ekipler, asılsız ihbarların hazırlanan yol açma programını aksattığını belirterek, "Köylerden hastamız var, cenazemiz var, doğum var, gibi asılsız ihbarlarda bulunuyorlar. Bizler de hazırlanan programın dışına çıkarak ihbar gelen köylerin yolunu açıyoruz. Asılsız ihbarlar, gerçek hastaları mağdur ediyor. Bu sebeple vatandaşlarımızdan isteğimiz, asılsız ihbarlarda bulunmasınlar." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Servis araçlarıyla okullarına giden öğrenciler de aracın zincirinin kırılmasını fırsat bilerek kartopu oynadı. Öğrenciler, "Okula giderken servis aracımızın zinciri kırıldı. Şoförümüz zinciri tamir edinceye kadar biz de kartopu oynadık." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz