Yozgat’ta Lisanslı Basketbolcu Sayısı Arttı

Türkiye Basketbol Federasyonu Yozgat İl Temsilcisi Ergin Gül, Sorgun’da her geçen gün basketbolcu sayısının...

Türkiye Basketbol Federasyonu Yozgat İl Temsilcisi Ergin Gül, Sorgun’da her geçen gün basketbolcu sayısının artırdığını ve şuanda lisanslı basketbolcu sayısının 50’nin üzerinde olduğunu söyledi.

Amaçlarının Yozgat’ta gençlere basketbolu sevdirmek olduğunu belirten Türkiye Basketbol Federasyonu Yozgat İl Temsilcisi Ergin Gül, “İlimizde basketbol oynamak isteyen genç sayısı her geçen gün artmaya başladı. Bir yanda 12 Dev Adam basketbol okulları, bir yanda Yozgat Spurs, diğer yanda Sorgun Belediyespor Basketbol takımlarının olması basketbola olan ilgiyi artırdı. Bizler bu takımlarımıza ve sporcularımıza her zaman sahip çıkıp onların yanında olmaya devam edeceğiz. Tabii ki bizlerin en büyük çabası Yozgat’ta lisanslı basketbolcu sayısını artırmak olacak. Bu çocuklarımızı çok iyi çalıştırıp geliştirmeliyiz. Yoksa başarıları ile tanıdığımız takımlarla boy ölçüşmemiz imkansız olur” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: