Yozgat’ta okulların açılmasına rağmen sünnet düğünleri devam ediyor

Yozgat’ta okulların açılmasına rağmen sünnet düğünlerinin devam etmesi dikkat çekiyor.Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde yaşayan Muhammed Öztürk...

Yozgat’ta okulların açılmasına rağmen sünnet düğünlerinin devam etmesi dikkat çekiyor.
Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde yaşayan Muhammed Öztürk isimli vatandaş, Ramazan ayı nedeniyle sünnet düğününün okulların açılmasına denk geldiğini söyledi. Öztürk, "Oğlum ilköğretim ikinci sınıfa geçti. Sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. Daha önce yapmayı düşünüyorduk. Fakat hem işlerimizin yoğunluğu hem de Ramazan ayının girmesiyle ancak okulların açılmasına denk geldi. İlimizde ve ilçemizde bir hayli sünnet düğünü var. Çünkü herkes bizim gibi aynı durumda, tahminim bu durum Kasım ayına kadar devam eder. Oğlumun erkekliğe ilk adım atmış olması güzel bir duygu, Allah bu duyguyu herkese nasip etsin. İnşallah bu mutluluğu düğünlerinde yaşarız.” dedi.
Anne Yasemin Öztürk de aynı dileklerde bulunarak, "En mutlu günlerimizden birini oğlumuzun sünnet düğününde yaşadık. Bu tür günler birlik beraberlik ve kaynaşmaya da vesile oluyor. Ramazan ayı nedeniyle sünnet düğününü bugüne aldık. Allah hayırlı uğurlu etsin." diye konuştu.
Bir başka sünnet düğünü yapan Remzi Oruç isimli vatandaş ise aynı dilleklerde bulunarak, Ramazan Bayramı sonrası düğünlerin arttığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz