Yozgat'ta Ramazan öncesi sünnet düğünü yoğunluğu

Yozgat’ta Ramazan ayına bir gün kala sünnet düğünü yoğunluğu yaşanıyor.Hüseyin Bircan, Ramazan ayının ağustos ayına...

Yozgat’ta Ramazan ayına bir gün kala sünnet düğünü yoğunluğu yaşanıyor.
Hüseyin Bircan, Ramazan ayının ağustos ayına denk gelmesi ile oğlunun sünnet düğününü erkene aldıklarını belirtti.
Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle düğünlerde artış yaşandığını kaydeden Bircan, "Oğlum ilköğretim ikinci sınıfa geçti. Sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. İlimizde yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla bir hayli sünnet düğünü var. Tanıdıklardan 7 adet düğün davetiyesi aldım. Bunlardan yarısı yine sünnet düğünü. Oğlumun erkekliğe ilk adım atmış olması güzel bir duygu, Allah bu duyguyu herkese nasip etsin. İnşallah bu mutluluğu düğünlerinde yaşarız." dedi.
Anne Filiz Bircan da aynı dileklerde bulunarak, "En mutlu günlerimizden birini oğlumuzun sünnet düğününde yaşadık. Bu tür günler birlik beraberlik ve kaynaşmaya da vesile oluyor. Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle oldukça fazla düğün var. Allah hepsini hayırlı ve uğurlu etsin." dedi.
Oğullarını sünnet ettiren Şahin ailesi de aynı dileklerde bulunarak, Ramazan ayı öncesinde Yozgat'ta düğünlerin arttığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz