Yozgat’ta trafik kazası: 1ölü, 4 yaralı

Yozgat’ın Aydıncık ilçesi Alaca karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi ağır...

Yozgat’ın Aydıncık ilçesi Alaca karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı.
Hafta sonunu geçirmek için Ankara’dan, memleketleri Aydıncık ilçesine bağlı Kazankaya kasabasına gelen 4 arkadaş, geri dönüş yolunda kaza yaptı. Can Aydıntepe idaresindeki 06 ARC 19 plakalı otomobil, Aydıncık Alaca Karayolu Boğazkale mevkiinde, karşı yönden gelen Miraç Dağ yönetimindeki 68 HV 506 otomobil ile çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkarak 50 metre uçurumdan yuvarlanarak aşağı düşen 06 ARC 19 plakalı otomobilde bulunan Hacı Uzun (34) olay yerinde hayatını kaydederken, araç sürücüsü Can Aydıntepe ile aynı araç içerisinde bulunan Cumali Yeşilyurt, Hüseyin Salgın ağır yaralandı.
Diğer araç sürücü Talip Miraç Dağ ise hafif yaralandı. Yarlılar, Aydıncık ve Çekerek ilçelerinden olay yerine gelen ambulanslarla ilçedeki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz