Yozgat'ta Yabani Hayvanlar Için Doğaya Yem Bırakıldı

AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri, ağır kış koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yabani hayvanlar için doğaya yiyecek bıraktı.

AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri, ağır kış koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yabani hayvanlar için doğaya yiyecek bıraktı. AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Gençlik Kolları Başkanı Serkan Sönmez ve parti üyesi gençler, fırınlardan topladıkları ekmekleri Çamlık Milli Parkı'nda hayvanların ulaşabileceği bölgelere bıraktılar. Kazım Arslan, burada yaptığı açıklamada, soğuk kış günlerinde yaban hayatının unutulmaması gerektiğini söyledi. Yozgat'ta kış şartlarının çok sert geçtiğini belirten Arslan, şunları kaydetti: "Hepimiz biliyoruz ki zaman zaman vahşi hayvanlar yiyecek bulmakta çok zorluk çekiyorlar. Keşke mümkün olsa çok daha fazlasını yapabilsek ama en azından bunun bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. En azından birilerine mesaj olduğunu düşünüyorum. Çünkü neticede hayvanlar da bu dünyanın bir paçası. Onların da yaşantıları ile ilgili yardımcı olmamız, yaşamlarını kolaylaştırmamız lazım. Bu bakımdan ben kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah devamını da diliyorum. Ben de her zaman bu tür faaliyetlerde yanlarında olacağım."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: