Yozgat'ta "yasak Aşk" Cinayeti

Yozgat’ta "yasak aşk" iddiasıyla kavga ettikleri iddia edilen şahıslardan biri vurularak hayatını kaybetti, biri de...

Yozgat’ta "yasak aşk" iddiasıyla kavga ettikleri iddia edilen şahıslardan biri vurularak hayatını kaybetti, biri de yaralandı.

Olay, gece saat 00.30 sıralarında Yozgat Atatürk yolu Yeni TOKİ Konutları karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kahramanmaraş Afşin’de yaşayan Mikail B. (31), 4 yıl önce Yozgatlı Mehtap B. (22) ile evlendi. Evlendikten sonra Mehtap B., Yozgat’taki akrabası Hacı Ahmet A. (29) ile telefonla görüşmeye başladı. Eşini telefonla görüşürken birkaç defa yakalayan Mikail B., Ramazan Bayramı tatili için geldikleri Yozgat'ta yine aynı durumla karşılaşınca eşini darp edip Hacı Ahmet A.’yı telefonla arayarak buluşmak istedi. Buluşmayı kabul eden Hacı Ahmet A., Mikail B. ve Mehtap B.’nin bulunduğu otomobile bindi. Yolda şahıslar arasında tartışma çıkarken, otomobil Yeni TOKİ Konutlarının karşısına geldiğinde Hacı Ahmet A. silahını çekerek Mikail B.’ye ateş etti. Çenesinden yaralanan Mikail B. de Hacı Ahmet A’ya 8 el ateş etti. Yaralılar yoldan geçen otomobillerle hastaneye sevk edildi. Hacı Ahmet A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Mikail B. ise yoğun bakıma alındı. Mehtap B. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: