Yrd. Doç. Dr. Müge Gidiş, Abd'de Bilimsel Araştırma Yapacak

Gediz Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Müge Gidiş, bilimsel araştırmalar yapmak üzere...

Gediz Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Müge Gidiş, bilimsel araştırmalar yapmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) gidiyor.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2219-Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında araştırma çalışmaları için Eylül 2012 sonunda ABD University of California-Los Angeles (UCLA)'da hazır bulunacak olan Gediz Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Müge Gidiş, "Nesli azalan Sarı Bacaklı Bayır Kurbağasının (Rana boylii) Filocoğrafyası ve Koruma Genetiği" konulu çalışmalara katılacak.

Reklam
Reklam

Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Müge Gidiş, La Kretz Center for California Conservation Science ve Shaffer Laboratuvarı'nda gerçekleştireceği bu çalışmasını, Laboratuvarın yöneticisi Prof. Dr. H. Bradley Shaffer ve Shaffer Laboratuvarında görevli Dr. Phillip Q. Spinks ile yürütecek.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Müge Gidiş'in, "Nesli azalan Sarı Bacaklı Bayır Kurbağasının (Rana boylii) Filocoğrafyası ve Koruma Genetiği" konulu bilimsel çalışmalarının 12 ay süreceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: