Ytso'da Seçim Heyecanı Başladı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) seçimleri başladı.4 bin civarında üyesi bulunan YTSO'da seçimler başladı....

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) seçimleri başladı.

4 bin civarında üyesi bulunan YTSO'da seçimler başladı. Yalova Lisesi Selçuk Ergin Spor Salonu'nda saat 09:00 itibarı ile oy kullanma işlemine geçildi. 7 meslek grubundan toplam 2 bin 807 üye YTSO meclis üyelerini belirlemek için oylarını kullanıyor. Akşam 17:00 itibarı ile sona erecek olan oy kullanma işleminin ardından Yalova Seçim Kurulu tarafından oyların tasnifi yapılacak.

Mevcut başkan Celal Özel'in yanı sıra Ahmet Uysal ve İlker Kaya başkanlık için yarışıyor. Özel, "Seçimleri çok güzel bir ortamda gerçekleştiriyoruz. Üyelerimiz hür iradeleri ile kendilerini yönetecek olan arkadaşlarımızı seçiyor. Yalova'ya ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan adaylarından Ahmet Uysal ise, "Seçimler Yalova açısından hayırlı olsun. Biz seçmenlerimizin en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Bundan sonra Yalova'yı daha iyi noktalara getirmek için el birliği ile çalışacağız" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: