Ytso'ya 45 Yeni Üye

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na (YTSO) mayıs ayında üye olan 45 firmaya törenle sertifika verildi.Meclis...

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na (YTSO) mayıs ayında üye olan 45 firmaya törenle sertifika verildi.

Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törende, YTSO Başkanı Celal Özel, yeni üyelere oda hakkında bilgiler verdi. Özel, oda olarak üyelerinin daha iyi ve güçlü bir konuma gelmesi için çalıştıklarını belirterek, “YTSO, yenilikçi yönetim anlayışı ile üyelerinin ve toplumun ihtiyaçlarını anlamaya ve hizmet etmeye kararlıdır. İş dünyasının lider kuruluşu olarak üyelerine ve topluma en üst seviyede değer ve katkı sağlayan, ticaret ve sanayi sektörünün Yalova’da en güçlü sesi olarak tanınacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Özel, üyeleri devlet desteklerinden faydalanmaya davet etti. Törende daha sonra yeni üyelere sertifikaları verildi. Üyeler sertifikalarını YTSO Başkanı Celal Özel, Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Tirkayi, Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Karaalioğlu ve Meclis üyesi Alican Mengüverdi’nin elinden aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: