Ytü’de “gezi” Yürüyüşü

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, Taksim Gezi Park’ı gösterilerine destek vermek ve gösteriler sonrası yaşanan olayları...

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, Taksim Gezi Park’ı gösterilerine destek vermek ve gösteriler sonrası yaşanan olayları protesto etmek için rektörlük binasına yürüdü.

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Yıldız Kampüsü’nde bir araya gelen üniversite öğrencileri, Taksim Gezi Park’ı gösterilerine destek verip, sonrasında yaşananları protesto etti. Rektörlük önünde üniversite yönetimi tarafından karşılanan öğrenciler, rektörlük yöneticilerine eylemleri hakkında bilgi verdikten sonra açıklama yaptı.

Reklam
Reklam

Protestocu öğrenciler adında yapılan açıklamada, Taksim Gezi Park'ı için yapılan eylemlere destek verdiklerini ifade eden öğrenciler, 3 gündür yaşananları ve polisin sert müdahalesini kınadı. Açıklamalarının ardından alkışlar ve “Her yer Taksim, her yer direniş” sloganlarıyla yürüyüşlerine devam eden öğrenciler, olaysız bir şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: