Ytü'de Tiyatro'nun Yıldızları Belli Oldu

Yıldız Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü, Gösteri Sanatları Merkezi (GSM) tarafından düzenlenen 10. Üniversitelerarası İstanbul Tiyatro...

Yıldız Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü, Gösteri Sanatları Merkezi (GSM) tarafından düzenlenen 10. Üniversitelerarası İstanbul Tiyatro Festivali'nde, 5 dalda ödüle layık görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.'ye bağlı olarak 1994 yılından bu yana tiyatro eğitimi veren GSM tarafından düzenlenen 10. Üniversitelerarası İstanbul Tiyatro Festivali'nin ödülleri, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilen heyecan ve coşku dolu törenle sahiplerini buldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi oyuncularından oluşan Yıldız Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından sahnelenen Ali Mustafa Kemal Tut'un yazdığı ve Ürüncan Keskin'in yönettiği "Çukur" isimli oyun, 5 dalda ödüle layık görüldü.

Reklam
Reklam

En iyi oyun, en iyi reji, ümit veren yazar, en iyi dekor tasarımı ve en iyi makyaj tasarımı kategorilerinde ödül alan Yıldız Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü Oyuncuları, 9 dalda aday gösterilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz