YÜ öğrencilerinin Ankara ziyareti

YÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri T.B.M.M. de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Yalova Milletvekili Temel Coşkun’u ziyaret eden öğrenciler, Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin hazırlamış oldukları ‘Anayasa öneri metni’ ve ‘sosyal sorumluluk çerçevesinde hazırladıkları bir kısım projeler’ hakkında destek istediler. Öğrencilerin göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü kendilerine teşekkür eden AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Anayasa gibi önemli bir konuda Yalova Üniversitesi öğrencilerinin öneri sunacak bir çalışmaya imza atması sevindiricidir. Ayrıca Sosyal Hizmetler Bölümündeki bu öğrencilerimizin hazırlamış oldukları projelere severek destek veririz. Üniversite öğrencilerinin yapacağı çalışmalara bizler de katkılarımızı sunarız. Bugün yaptıkları ziyaret için bu genç arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum, hangi öğrenci olursa olsun Yalova’mıza ve ülkemize dair heyecanını, sevgisini, ilgisini paylaşmaya hazırız. İlimize ve ülkemize her fırsatta her durumda hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmak Yok, Hizmete Devam…” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin Anayasa öneri metninin Anayasa Komisyon Başkanı Burhan Kuzu’ya ulaştırılmasını da sağlayan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencilerini Gençlik ve Spor bakanı Suat Kılıç ve İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ile görüştürdü. Engelliler ve gençler için hazırlanan eğitim ve spor projelerini Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a ve İstanbul Milletvekili hakan Şükür’e sunma fırsatı sundukları için, Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a teşekkürlerini sundular.

Kendisini ziyarete gelen AK Parti Yalova il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a bir ziyaret daha gerçekleştiren Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Bakan Kılıç’a Yalova’da spora ve eğitime verdiği desteklerden ötürü AK Parti Yalova il teşkilatı adına teşekkürlerini iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: