Yük Gemisindeki Yangın Kontrol Altına Alındı

Çanakkale boğazının Marmara denizi girişinde demirli halde bekleyen bir gemide çıkan yangın, kontrol altına alındı....

Çanakkale boğazının Marmara denizi girişinde demirli halde bekleyen bir gemide çıkan yangın, kontrol altına alındı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, gemi personelinin tahliye edildiğini açıkladı.

Yunanistan’a giden 1923 grostonluk Türk bandralı Boca adlı kargo gemisinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, bugün sabah saatlerinde, Doğanaslan mevkiinde demirli vaziyetteki Türk bayraklı "Boca" adlı geminin yaşam mahallinde yangın çıktığını duyurdu. Kıyı Emniyetin Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Olayın ardından Çanakkale Gemi Trafik Hizmetleri'nce 'Kurtarma-9' ve 'Söndüren-7' römorkörleri ile "Kıyı Emniyeti-6" hızlı tahlisiye botumuz olay yerine sevk edilmiştir. Gemide bulunan 14 personelden 11'i tahliye edilmiş ve yangın söndürme çalışmaları başlatılmış olup, saat 13.00 itibariyle tüm personel tahliye edilmiş ve yaşam mahallindeki yangın kontrol altına alınmıştır" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: