Yük Taşıyan Araçlar Yollarda Tehlike Saçıyor

Konya’nın Beyşehir ilçesinde karayollarında seyir halinde olan bazı motorlu araçların yükledikleri yüklerle adeta tehlikeye davetiye...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde karayollarında seyir halinde olan bazı motorlu araçların yükledikleri yüklerle adeta tehlikeye davetiye çıkardı.

Beyşehir-Akseki karayolu’nda hareket halinde olan bir otomobilin üzerine bağlanarak yerleştirilen süngerler rüzgarın da etkisiyle havalanması ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Yerinden kopma endişesi yaratan süngerler, trafikteki diğer araçlar için de tehlike oluşturdu. Yaşanan manzara trafikteki diğer sürücülerin de yüreklerini ağzına getirdi.

Reklam
Reklam

Beyşehir-Konya karayolunda seyir halinde olan bir kamyonun havaleli yükü de güzergahta hareket halinde olan diğer araçlar için tehlike oluşturdu. Kamyonun kasasına yüklenen saman balyalarının oluşturduğu havaleli yük, balyaların düşme ihtimaline karşı sürücülere geçişleri sırasında endişeli anlar yaşattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: