Yüksek Hızlı Tren Projesi Başkan Doğan’ın Takibinde

İzmit sınırları içerisinde gerçekleştirilen tüm çalışmaları yakından takip eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,...

İzmit sınırları içerisinde gerçekleştirilen tüm çalışmaları yakından takip eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, şehrimizde yapımı devam eden Yüksek Hızlı Tren Projesi hakkında bilgi almak ve çalışmaların durumunu öğrenmek üzere Devlet Demiryolları 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikli’yi makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman’ın da yer aldığı ziyarette proje tüm detayları ile görüşüldü.

Devlet Demiryolları 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikli’nin daha önce kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Doğan, ziyaretin hem bir nezaket ziyareti hem de çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulacak bir toplantı olduğunu dile getiren Doğan “hem ziyaret hem ticaret için buradayız” dedi.

Reklam
Reklam

“Devlet Demir Yolları hükümetimizin büyük bir projesi olan Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında şehrimizde de önemli çalışmalar yürütüyor” diyen Başkan Doğan bu nedenle Bölge Müdürü Hasan Gedikli ili sık sık biraraya geldiklerini ve bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi. Çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Doğan projenin hedeflerine uygun, kısa zamanda ve İzmit’e katkı sağlayacak şekilde sonuçlanması için çalıştıklarına dikkat çekti.

Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde yoğun çalışmaların yürütüldüğünü söyleyen Başkan Doğan “ belediye başkanı olarak öncelikli görevim bu kente hizmet getirmek ve yapılan hizmetlerin halka en fazla fayda sağlamasına çalışmaktır. Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde yoğun bir çalışma sürdürülüyor. Bu çalışmalar sırasında halkımızın bizlere ilettiği sorunları veya önerileri bizde ilgili kurum ile paylaşıyoruz. Bu görüşmede de benzer bir gündemimiz oldu. Cumhuriyet Mahallesi’nde geçiş güzergâhlarında bulunan ve proje nedeniyle yıkılan alt ve üst geçit konularını ele aldık” dedi.

Reklam
Reklam

Devlet Demiryolları 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ‘’Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında Başkanımızı ziyaret etmiştik. Kendisinin de ifade ettiği gibi zaman zaman bir araya gelip proje hakkında fikirlerimizi ve yapılan çalışmaları kendisine aktarıyoruz. Başkanımız proje kapsamında sunduğumuz her konuyu çözüm noktasında bizler yardımcı oluyor. Çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde karşılıklı işbirliği içinde sorunları problemleri çözüyoruz. Başkanımıza bize ve yüksek hızlı tren projesine verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: