Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’ne Yeni Atama

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Recep Kaymakcan, “Yüksek...

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Recep Kaymakcan, “Yüksek öğrenim gençliğinin ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretmek için çalışacağım” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü görevine Prof. Dr. Recep Kaymakcan atandı. Bugün görevine başlayan Kaymakcan, kurumun daha ileriye ve Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıldönümü olan 2023’te dünya çapında bilinen ve model alınan bir kurum olması için gayret göstereceklerini bildirdi. Prof. Dr. Kaymakcan, “Sevgi, saygı, şeffaflık ilkeleri doğrultusunda sürdürmüş olduğum çalışma hayatımın bundan sonraki bölümünde de yüksek öğrenim gençliğinin ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretmek için çalışacağım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz