Yüksek Sosyete 1. Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarında heyecanla beklenen yeni dizisi Yüksek Sosyete'nin 1. bölüm fragmanı yayınlandı.Bi Yapım imzalı Star'ın yeni dizisi, iki yıldız oyuncuyu bir araya getirdi! Yüksek Sosyete'nin başrollerinde Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü yer alacak. İşte Yüksek Sosyete dizisinin 1.bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Hayatın neresinde olduklarının arayışı içinde olan, farkılı dünyaların farklı iki gencinin hikayesi konu ediliyor Yüksek Sosyete'de.

Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu Kerem, Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz Cansu olarak ekranlara gelecek.

Dünyaları farkı iki gencin, yer değiştirerek nereye ait olduklarını aşk sayesinde bulacaklar.

Senaryosunu Yazı Odası'nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu'nun oturduğu Yüksek Sosyete, Temmuz ayında Star TV'de başlıyor!

-
ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

28 Eylül 1986 yılında Eskişehir'de dünyaya gelmiştir.Babası asker emeklisi, annesi ev hanımıdır.Çoçukluğu Eskişehir'de geçmiştir.Lise eğitimini Fatih Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gitmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumuştur.2012 yılında mezun olmuştur.

2003'te Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Fakat askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığını düşünmüş ve konservatuvara girmiştir. Tiyatro aşkı da Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulunda girdiği Tiyatro Kolundan gelmektedir.

2010'da seçmelerine başvurduğu Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı Kanal D dizisinde Selim Yaşaran karakterini oynadı. Dizi Engin Öztürk'ün Türkiye ve Arap ülkelerinde ünlenmesine neden olmuştur. Dizinin 2012 yılında bitmesiyle üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı hem de barmenlik yaptığı barın sahibi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlendiği Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterine hayat vermiştir.Star Tv'nin fenomen dizisi Muhteşem Yüzyil'da II. Selim rolünü üstlenmiştir. Daha sonra Star TV'de ekranlara gelen Hatırla Gönül dizisinin iç mimarlık okuyup marangoz olan Yusuf rolüne hayat vermiştir.