Yüksek Sosyete 16.Bölüm Fragmanı 13 Ekim Tanıtımı Cansu Kerem Dudak Dudağa

Star Dizisi Yüksek Sosyete 16.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yüksek Sosyete16.Bölüm Özeti Yüksek Sosyete 16.Bölümde Neler Olacak Yüksek Sosyete 16.Bölüm Heyecan Dorukta 13 Ekim Tanıtımı

Cansu ve Kerem arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Kerem'in ona ihanet ettiğini düşünen Cansu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Sude ise; Kerem ve Cansu'nun arasında esen soğuk rüzgarları lehine çevirmeyi başarır. Mert; Kerem'in Oliva'daki son günü için bir sürpriz hazırlamaktadır ancak Sude'nin bütün dengeleri değiştirecek daha büyük bir sürprizi vardır. Ece ve Mert kavuştuklarını düşündükleri anda aşklarının önünde en büyük engel olan Bedia ile karşı karşıya gelirler. Diğer yandan Süreyya'ya olan aşkını itiraf eden Levent onun bir seçim yapmasını ister. Ancak Metin'le ilgili bambaşka bir problem Süreyya'yı beklemektedir.

Reklam
Reklam

YÜKSEK SOSYETE GEÇEN BÖLÜM YAŞANANLAR:

Cansu ayrılık acısı çekiyor.

Ayrılık acısı yaşayan Cansu, kendini anlatmak istese de, Kerem onu asla dinlemez. Sürpriz bir şekilde çıkıp gelen Sude ise ikili arasındaki dengeleri değiştirir. Kerem'i tamamen kaybedeceğini düşünen Cansu, Sude'nin de gelmesiyle iyice köşeye sıkışır. Diğer yandan yönetim kurulu için çalışan Mert'in imdadına yine Ece koşar. Ama birbirlerini hakkında öğrendikleri ikisinin arasındaki uçurumu daha da belirginleştirir. Bu sırada; Metin'in tekrar Süreyya'yı kazanmaya çabalarını gören Levent, Süreyya'yı cevabı zor bir soruyla karşı karşıya bırakır.

Cansu; abisinin yasını tutarken hiçbir şeyden haberi olmayan Kerem, Cansu'nun sırrının peşine düşer. Ancak karşısına çıkan hikaye Kerem için büyük bir sürpriz olur. Cansu ile Koran'ların Konağı'nda karşılaşan Mert ise bu sırla ilgili önemli bir karar vermek zorundadır. Bir yandan da Ece'ye gerçekleri itiraf etmeyi karar verir. Süreyya ise Can'ın ardından toparlanmaya çalışırken; hem Metin hem de Levent'ten gelen itiraflar karşısında ne yapacağını şaşırır.

Reklam
Reklam