Yüksek Sosyete son bölümde Cansu ve Kerem için yeni başlangıç

STAR TV ekranlarının fenomen dizisi Yüksek Sosyete dün akşam 7. son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitledi.

Perşembe akşamlarına damga vuran Yüksek Sosyete'nin son bölümünde Cansu, Kerem'e şans veriyor. Genç çifti için yeni bir dönem başlıyor.

-
Yüksek Sosyete yayınlanan 7. son bölümü ile seyredenleri ekran başına bağladı. Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Yüksek Sosyete, yayınladığı 7. bölümle ekran başındakileri şaşırttı. Diziye Süreyya ve Cansu'nun yüzleşmesi damgasını vurdu. Cansu ve Süreyya yıllardır bilinmeyen gerçekleri gün yüzüne çıkarttı. Yayınlanan bu sahnelerde seyirciler duygu dolu anlar yaşadı.
-YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
Cansu, Süreyya'nın zorlamasıyla bir sosyete düğününe katılacak ama davetlilerin arasında Mert Çalhan da var! Ancak Mert, yerine Kerem'i gönderir. Cansu, sırlarının ortaya çıkmaması için Kerem'den köşe buçak saklanır.

Öte taraftan Ece ve Mert bir mahalle düğününde sürpriz bir gece yaşayacak. Mutlu aile tablosu çizmeye çalışan Koran Ailesi'ndeki herkes için ise düğün sürpriz gelişmelere gebe olacak.

Davetsiz olarak düğüne katılan Işıl, Süreyya cephesinde bardağı taşıran son damla olur.


Cansu ve Süreyya yüzleşecek, anne kız arasındaki bu duygu yüklü hesaplaşmada yıllardır saklanan "uğursuzluk" sırrı açığa çıkar.

Anahtar Kelimeler: