Yüksekova Ve Şemdinli'de Kaçakçılık Operasyonu

Hakkari'de jandarmanın yaptığı yol kontrol ve aramalarında kaçak silah, sigara filtresi ve esrar ele geçirildi.Yüksekova...

Hakkari'de jandarmanın yaptığı yol kontrol ve aramalarında kaçak silah, sigara filtresi ve esrar ele geçirildi.

Yüksekova ilçesine bağlı Yeniköprü Jandarma Komutanlığı ekipleri, Van istikametine gitmekte olan F.B. isimli şahsı durdurdu. Ekipler, şahsın üzerinde ve kullandığı araçta yaptığı aramada, ruhsatsız seri numarası bulunmayan bir adet tabanca ele geçirdi.

Yine Yeniköprü Jandarma Komutanlığı ekipleri M.J. isimli şahsın kullandığı araç ve içerisinde bulunan şahıslarda arama yaptı. Araçta yolcu olarak bulunan C.A. isimli şahsın cebinde kağıt parçasına sarılı hâlde 2 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Şmdinli ilçesinde 2’nci Hudut Bölük Komutanlığı'nca icra edilen devriye faaliyeti esnasında ise Samanlı mezrası, Çemekürk mevkiinde araziye terk edilmiş vaziyette 53 koli kaçak sigara filtresi bulundu. Her üç olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: