Yüksekova’da Araçların Park Sorunu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde araçların düzensiz bir şekilde park edilmesi, zaman zaman trafiği durma noktasına getiriyor.Çarşı...

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde araçların düzensiz bir şekilde park edilmesi, zaman zaman trafiği durma noktasına getiriyor.

Çarşı merkezindeki Cengiz Topel caddesinde araçların düzensiz şekilde park edilmesi, trafiğin aksamasına neden olurken, ambulans ve itfaiye araçlarının geçişi de güçlükle sağlanıyor.

Konu ile ilgili bilgi veren Zabıta Trafik Şefi M.Arif Hanoğlu, Yüksekova’da trafik akışını sağlamak için sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar büyük bir çaba gösterdiklerini belirtti. Hanoğlu, Yüksekova’da çevre yolu olmadığı için çoğu zaman sıkıntı yaşadıklarını kaydederek, "Büyük araçların çarşı merkezinden geçişi esnasında trafikte ciddi sıkıntılar meydana geliyor. Acil durumlarda ambulans ve itfaiye araçlarının olay yerine intikal etmesi bezen uzun zaman alıyor. Durum böyle olunca da tepkiyle karşılaşıyoruz. Sürücü arkadaşlarımızdan tek isteğimiz trafik konusunda biraz daha duyarlı olsunlar. Araçlarını park ederken İtfaiye ve Ambulans gibi araçların geçişlerini göz önünde bulundursunlar” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: