Yüksekova’da Heyelan, 4 Köy Ve 8 Mezra Yolu Ulaşıma Kapandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şiddetli yağmur nedeniyle oluşan heyelan nedeniyle 4 köy ve 8 mezranın yolu...

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şiddetli yağmur nedeniyle oluşan heyelan nedeniyle 4 köy ve 8 mezranın yolu ulaşıma kapandı.

Dün öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağmur ilçeye bağlı birçok köy ve mezra yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. Hakkari İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği Yüksekova Şantiye Şefi Fehmi Karaduman, yağış nedeniyle oluşan heyelanlar nedeniyle ilçeye bağlı 4 köy ve 8 mezra yolunun ulaşıma kapandığını söyledi. Karaduman, “Dünden beri devam eden aralıksız çalışmalarımız sonucu kapanan köy ve mezra yollarının tamamını yeniden açmış bulunmaktayız. Bazı yollarda ise şimdilik sadece geçiş verebildik. Köy ve mezra yollarının tamamı açık, ancak birçok köyde bulunan yayla ve biçenek yollarının büyük bir kısmı kapalı” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: