Yüksekova'da Metanfetamin uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde 3 kilo 700 gram metanfetamin ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren Yüksekova İlçe...

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde 3 kilo 700 gram metanfetamin ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri, Yüksekova İpekyolu üzerinde polis kontrol noktası kurup arama yaptığı sırada, İran uyruklu 2 şahsa ait bavullarda metanfetamin ele geçirdi.

Van istikametinde giden yolcu minibüsünde yapılan kontrolde, İran uyruklu H.A. ile M.H. isimli şahısların bavulunda yapılan aramada 8 paket halinde 3 kilo 700 gram Metanfetamin uyuşturucu ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak H.A. ile M.H. isimli şahısların yakalandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Ayrıca, şahısların yapılan üst aramalarında, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen, genel toplamda 28 bin 550 İran Riyali, 895 Türk Lirası ve 187 ABD doları para ele geçirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz