Yüksekova'da Okullara Spor Malzemesi Dağıtıldı

HAKKARİ (AA) - Valilik ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, ortak hazırladığı proje kapsamında, Yüksekova ilçesindeki okullara spor malzemesi gönderildi.

Valilik ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, ortak hazırladığı proje kapsamında, Yüksekova ilçesindeki okullara spor malzemesi gönderildi. Malzeme dağıtımı için İsmet Alkan Anadolu Lisesine giden İlçe Kaymakamı Yasin Tikdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Valilik ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla ilçedeki okullara spor malzemesi gönderildiğini söyledi. Öğrenci sayısının 100'ün üzerinde olan okullara malzemeleri teslim edeceklerini belirten Tikdağ, 35 tenis masası, futbol ekipmanları ve diğer spor dallarına ait malzemeleri dağıtacaklarını ifade etti. Tikdağ, "İnşallah spor anlamında ilçemize katkısı olur. Valimiz Necmettin Kalkan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz" dedi. Ardından malzemeler okul müdürlerine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: