Yüksekova’da Sebze Ve Meyve Halinin Temeli Atıldı

HAKKARİ - Yüksekova’da Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na (DAKA) sunulan projenin kabul edilmesiyle, sebze ve meyve halinin temeli atıldı.

Yüksekova’da Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na (DAKA) sunulan projenin kabul edilmesiyle, sebze ve meyve halinin temeli atıldı. Sözleşme kapsamında ortak yürütülecek projeyle 16 yeni dükkanın ve soğuk hava deposunun, temel atma çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Ercan Bora, yaptığı açıklamada, önceki sebze ve meyve halinin ilçe için yetersiz kaldığını söyledi. Bora, yapılacak sebze ve meyve halinin ihtiyaçları karşılayacağını belirtti. Sebze ve Meyve Hali Müdürü Zeki Engüdar da yeni sebze ve meyve halinin hizmete girmesiyle esnafın rahat nefes alacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: