Yüksekova'da "Trafik Güvenliği" Yarışması

HAKKARİ (AA) - Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların trafik güvenliği konusunda bilgilendirilmesi amacıyla yarışma düzenleyecek. 

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların trafik güvenliği konusunda bilgilendirilmesi amacıyla yarışma düzenleyecek. Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların trafik güvenliği konusunda bilgilendirilmesi, trafikte doğru tutum ve davranışların kazandırılması, elde edilecek materyallerin bilgilendirme çalışmalarında veya eğitimlerde kullanılması amacıyla IOS ve Andorid tabanlı uygulama oyun ve kitap yarışması düzenleyecek. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Mahmut Baloğlu, Karayolları Trafik Güvenliği etkinlikleri kapsamında düzenlenecek yarışmaya isteyen herkesin katılabileceğini söyledi. Yarışmacıların eser sınırlaması olmaksızın, bir veya birden fazla uygulama ile yarışmaya katılabileceğini belirten Baloğlu, "Yarışmacılar, Android veya IOS tabanlı uygulama, oyun ve interaktif kitap ile yarışmaya katılabilirler. Değerlendirme yapılırken ayrı ayrı değerlendirilecektir. Hazırlanacak uygulamalar, kullanıcıları amaç doğrultusunda eğlendirerek öğreten, günlük yaşamı kolaylaştırıcı, bilinç düzeyini artırıcı veya farkındalık kazandıran, oyun, interaktif kitap veya uygulama şeklinde tasarlanabilir" diye konuştu. Yarışmanın birincisine 30, ikincisine ise 15 bin lira ödül verileceğini kaydeden Baloğlu, yarışmacıların eserlerini 25 Nisan 2014 tarihine kadar İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim etmeleri gerektiğini belirtti. Baloğlu ve trafik polisleri, ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencileri yarışma konusunda bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: