Yüksekova’da Uçurtma Şenliği

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Kamışlı İlköğretim Okulu tarafından uçurtma şenliği düzenlendi. Şenlikte uçurtma uçuran öğrenciler...

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Kamışlı İlköğretim Okulu tarafından uçurtma şenliği düzenlendi. Şenlikte uçurtma uçuran öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi.

İlçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Kamışlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrencileri için uçurtma şenliği düzenledi. Şenlikte öğrenciler öğretmenleriyle birlikte onlarca uçurtmayı uçurtarak keyifli dakikalar yaşadı. Öğrenciler, bu şenliği düzenleyen öğretmenlerine teşekkür ederek, şenlikten büyük bir mutluluk duyduklarını söylediler.

Reklam
Reklam

Şenliği düzenleyen Kamışlı Köyü İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Fatmagül Semiz, baharı öğrencileri için bir şenlik havasına çevirmek istediklerini belirterek, “Öğrencilerimizin bu temiz havayı solumaları için uçurtmayı bir araç olarak gördük ve bu etkinliği hazırladık. Bu tür şenlikleri daha fazla yapmayı düşünüyoruz. Umarım herkes keyifli dakikalar geçirmiştir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: