Yüksel Ve Ekibinden Esnaf Gezisi

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine kısa bir süre kalan Ortak Akıl Grubu’nun başkan adayı...

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine kısa bir süre kalan Ortak Akıl Grubu’nun başkan adayı İbrahim Yüksel ve ekibi çalışmalarına hız verdi.

14 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden Ortak Akıl Grubu’nun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkan adayı İbrahim Yüksel, ekibiyle birlikte Salihli’de esnaf turuna çıktı.

Kalabalık bir grupla birlikte ilçedeki esnafları ve oda üyelerini ziyaret eden Yüksel, “Artık seçimlere sayılı günler kaldı. Bizlerde Ortak Akıl Grubu olarak çalışmalarımıza aynı tempoda devam ediyoruz. Önceki gün odamıza bağlı üyelerin bulunduğu diğer ilçelerde esnaf ve kamu kurum ile kuruluşlara yönelik ziyaretlerde bulunduk. Kula ve Selendi ilçemizdeki oda üyelerimizin dertlerini dinledik, sorunlarını not ettik. Seçildiğimiz takdirde hayata geçireceğimiz projelerimizi esnaflarımızla paylaştık. Bugün de Salihli’de esnaflarımızı oda üyelerimizi dinliyoruz. Esnaflarımızın gösterdiği yakın ilgi ve alaka bizler için gerçekten çok değerli. Son güne kadar esnaflarımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz