Yükselen Gençlik Merkezi Derneği'nden Vali Öz'e Ziyaret

Yükselen Gençlik Merkezi Derneği Başkanı Muhammet Muhsin Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti.

Yükselen Gençlik Merkezi Derneği Başkanı Muhammet Muhsin Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti. Öz, ziyarette yaptığı konuşmada, dernek ve vakıf faaliyetlerinin gönüllülük ve işbirliği esasına dayandığını belirtti. Sivil toplum örgütlerinin gönüllülük esasına göre çalışan yapılanmalar olduğunu ifade eden Öz, "Son yıllarda ülkemizde sivil toplum kurumları yerel siyasete, yerel yönetime ve yerel hizmetlere daha çok katılım göstermektedirler. Bunun yanında farklı kaynaklardan da proje destekleri alarak bulundukları yere önemli katkılar sağlamaktadırlar" dedi. Vali Öz, meslek grupları veya geleceğe bakış açısından gençlerin bu tür projelerin içinde yer alması gerektiğini vurgulayarak, "Biz de devlet olarak yapılan bu çalışmalara destek veririz. Zaman içerisinde farklı kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle birlikte devreye girilebiliriz. Sivil toplum çatısı altında buluşmuş olmak ve geleceğe belli hedefle yürümek önemli bir gelişimdir" diye konuştu. Aksoy ise Trabzon merkezli Yükselen Gençlik Merkezi Derneği'ni geçen yıl mayıs ayında kurduklarını anlatarak, Vali Öz'e dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: