Yumaklı İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Şiir Dinletisi

Van'ın Muradiye İlçesi Yumaklı İlköğretim Okulu 2011/2012 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında müzikli...

Van'ın Muradiye İlçesi Yumaklı İlköğretim Okulu 2011/2012 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında müzikli şiir dinletisinin ikincisini düzenledi.

Daha önce ilçedeki protokol üyeleri için düzenlenen etkinlikler, bu defa Yumaklı Köyü öğrenci velileri ve diğer köy öğretmenleri için gerçekleştirdi. Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü konferans salonundaki müzikli şiir dinletisi bir önceki gibi yine oldukça beğeni topladı. Doyumsuz bir gecenin tadına vararak, olağanüstü zenginlikteki içeriği ile misafirlere büyülü anlar yaşatan müzikli şiir dinletisi, izleyenlerde keşke bitmeseydi hissi uyandırdı. Etkinlik, dekoratif uyum, şiirler, orkestranın olağanüstü performansı ve anlam dolu slâytlarıyla izleyicilerden bir kez daha tam not aldı. Müzikli şiir dinletisinin sonunda misafirler salondan oldukça memnun kalarak, şiirin, müziğin doyumuna ulaşarak, büyülenerek ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Yumaklı İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Saylam, geçtiğimiz günlerde ilçe kaymakamına ve kurum amirlerine yönelik gerçekleştirdikleri şiir dinletisini, bu sefer de Yumaklı köyü velileri ve diğer köy öğretmenleri için gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bu gece Muradiye için kültür-sanat noktasında önemli bir faaliyeti bir kez daha icra ettik. Bu tarz etkinlikleri Muradiye'nin gelişimi için oldukça önemsiyoruz. Yumaklı İlköğretim Okulu olarak, üzerinde titizlikle çalışarak, emek vererek ortaya çıkardığımız bu müzikli şiir dinletimizin bu denli takdir görmesi, beğenilmesi bizleri oldukça gururlandırıyor. Muradiye'nin iyiye, güzele verdiği desteği de oldukça anlamlı buluyorum. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan okul müdürlerimize, velilerimize, köy öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler ediyorum..Bu etkinliğin ortaya çıkmasında katkısı olan öğretmen arkadaşlarımı, orkestramızı, tüm personelimizi tekrar kutluyorum.." şeklinde konuştu.

Yumaklı İlköğretim Okulu kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ikinci kez düzenlenen müzikli şiir dinletisi çalışmasında emeği geçen orkestra üyelerine, Yumaklı İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Saylam tarafından birer plaket takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: