Yumurtadan çoğalan evcil hayvanların satışı başladı

Kırşehir Belediyesi, Güzler Evcil Hayvanlar Parkında ’yumurtadan çoğalan’ bazı evcil hayvanların satışına başladı.Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve piknik alanında yumurtadan veya yavrulama yoluyla çoğalan beyaz Fransız tavuğu, siyah Fransız tavuğu, kel Fizan tavuğu, Denizli tavuğu, güvercin, bıldırcın, ispenç, beç tavuğu, Ankara keçisi, cüce keçi, Hint bülbülü bakmak isteyen vatandaşa satılacak.Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeni hayvan türlerine yer açmak için yumurtadan çoğalan hayvanların satışına başlanıldığını söyledi.Hayvan satışı ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Güzler Evcil Hayvanlar Parkında satışlarımız başladı.

Kırşehir Belediyesi, Güzler Evcil Hayvanlar Parkında ’yumurtadan çoğalan’ bazı evcil hayvanların satışına başladı.
Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve piknik alanında yumurtadan veya yavrulama yoluyla çoğalan beyaz Fransız tavuğu, siyah Fransız tavuğu, kel Fizan tavuğu, Denizli tavuğu, güvercin, bıldırcın, ispenç, beç tavuğu, Ankara keçisi, cüce keçi, Hint bülbülü bakmak isteyen vatandaşa satılacak.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeni hayvan türlerine yer açmak için yumurtadan çoğalan hayvanların satışına başlanıldığını söyledi.
Hayvan satışı ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Güzler Evcil Hayvanlar Parkında satışlarımız başladı. Çeşit çeşit tavuklar, bıldırcınlar, kazlar, ördekler, tavus kuşları, yerli ırk keçi ve koyunlar sizi bekliyor. Hayvanların bir kısmını satmaya karar verdik çünkü, yeni hayvan türleri için yer açmak istiyoruz. Yüzlerce hayvan türü var. Hepsi de hemen hemen yumurtluyor ya da yavruluyor. İhtiyaç fazlası hayvanların uygun fiyatla satışına başladık. Beslemek isteyenler veya tüketmek isteyen hemşerilerimiz buradan ücreti karşılığında temin edebilir. Tabi ki ziyaretçiler hayvan parkımızı geldiklerinde yine çeşit tavuklar, bıldırcınlar, kazlar, ördekler, tavus kuşları, yerli ırk keçi, ceylanları ya da kuğuları görecek. Çoğalan bu hayvanların sadece sayıları azaltılacak” dedi.

Reklam
Reklam