Yumurtalık Myo'nun Temeli Kasım'da Atılacak

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, ekim ayı içerisinde ihalesi yapılan Yumurtalık Meslek Yüksek...

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, ekim ayı içerisinde ihalesi yapılan Yumurtalık Meslek Yüksek Okulu'nun temelinin bu ay içinde atılacağını söyledi.

Yumurtalık heyetini makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Kibar, yaklaşık 15 milyonluk bir yatırımla gerçekleştirilmesi düşünülen projenin, araştırma laboratuarı, derslikler, 500 kişilik amfi tiyatro, konferans salonu, sinema, yurt binası, spor tesisleri, idari binalar gibi devasa komplekslerin 9 bin metrekare kapalı, 10 bin metrekare de açık alana inşa edileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Yumurtalık Meslek Yüksek Okulu'nda, Seracılık ve Bahçe Kültürü Programı, Organik Tarım Programı, Su Ürünleri Programı, Petrokimya Programı, Sualtı Araştırma Teknolojisi Programı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı yer alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz