Yumurtalık'ta Kursiyerler Ürünlerini Sergiledi

Yumurtalık Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru çalışmalarını...

Yumurtalık Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru çalışmalarını sergilediler.

Yumurtalık Halk Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenen yıl sonu sergisine Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş, Belediye Başkanı Turgut Erişmen, Garnizon Komutanı Muharrem Birinci, Halk Eğitim Müdiresi Gönül Ertaş, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özkan, daire müdürleri köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldılar.

Serginin açılış kurdelesini kesen Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş, kursiyerlerin yıl içerisinde göz nuru dökerek yaptıkları çalışmalarını yıl sonunda bir sergiyle teşhir etmeleri dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Davetiler, daha sonra sergiyi gezerken, kurs öğretmenleri de ürünlerle ilgili detaylı bilgiler verdiler.

Serginin bir hafta açık kalacağını belirten Halk Eğitim Müdiresi Gönül Ertaş, elde edilecek kazancın ise yine halk eğitim kurumuna bırakılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: