Yunan Bakan Kefalogianni, İş Birliği İçin Türkiye’de

İki ülke arasında iş birliğini pekiştirmek amacı ile çeşitli görüşmeler yapmak üzere Türkiye’ye gelen Yunanistan...

İki ülke arasında iş birliğini pekiştirmek amacı ile çeşitli görüşmeler yapmak üzere Türkiye’ye gelen Yunanistan Turizm ve Kalkınma Bakanı Olga Kefalogianni, Fener Rum Patriği Bartholomeos’u makamında ziyaret etti.

Uzun süredir ekonomik krizi içinde olan Yunanistan Türkiye ile iş birliğini arttırma kararı aldı. Bunun üzerine Türkiye’ye gelen Yunanistan Turizm ve Kalkınma Bakanı Olga Kefalogianni, ilk ziyaretini Fener Rum Patriği Bartholomeos’a yaptı.

Fener Rum Patriği Bartholomeos’u makamında ziyaret eden Kefalogianni, burada görüş alış verişinde bulundu. Ziyarette yaptığı açıklamada iki ülke arasındaki iş birliğini önemsediklerini belirten Bartholomeos, ‘‘Patrikhane olarak bakanlar düzeyinde yapılacak olan iş birliğini destekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Yunan Bakan Kefalogianni, Bartholomeos’u ziyaretinin ardından patrikhanenin içinde bulunan Aya Yorgi kilisesini de ziyaret ederek dua etti. Olga Kefalogianni, yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından, beraberindekilerle birlikte patrikhaneden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: