Yunan Müzisyenler Şarköy’ü Gezdi

Yunanistan’ın başkenti Atina’dan, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine gelen 5 Yunan müziksiyenler ilçede 2 gün kalarak bölgeyi...

Yunanistan’ın başkenti Atina’dan, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine gelen 5 Yunan müziksiyenler ilçede 2 gün kalarak bölgeyi gezdi.

Yunanistan’da tanınan ve birçok konser veren, televizyon programlarına çıkan İzmirli Fide Köksal, “Şarköy’e konser vermek amacıyla geldik. Fakat, Afyonkarahisar’da meydana gelen olayda 25 askerimizin şehit olması nedeniyle, Şarköy Belediyesi konseri iptal etti. Biz de 2 gün boyunca Şarköy’de çevre gezisi yaptık. Yunanistan’da çok tanınan müzisyenler; Nassos Sopilis, Michalis Katachanas, Giorgos Stogiorgis, Spiros Tsoutsis, Dimitris Stasinos’la birlikte Mürefte’deki bağlara gittik, şarap müzesini gezdik, şarabın nasıl yapıldığını gördük. Eriklice köyünde zeytinyağı fabrikasını gezdik. Rumlar zamanından kalan, tarihi evlere ve kilise kalıntılarına baktık.” dedi.

Reklam
Reklam

Sanatçı Köksal, “Büyü” adlı 5 parçadan oluşan demo albümü için İstanbul’da görüşmeler yapacağını ifade ederek “Sözleri bana ait olan 5 şarkının müziklerini eşim Nassos Sopilis yaptı. İstanbul’da bir iki yapımcı ile görüşerek albümü Türkiye’de piyasaya çıkarmak istiyorum.” dedi.

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, şehitlere saygıdan dolayı konseri iptal ettiklerini belirterek “Sanatçılarımız Atina’dan ilçemize geldiler. Bizleri anlayışla karşıladılar, biz de iki gün boyunca onları ilçemizde misafir ettik, seneye düzenleyeceğimiz festivale davet ederek, iptal ettiğimiz konseri telafi edeceğiz.” dedi.

Başkan Altınok, müzisyenlere çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz