Yunan Orkestrası Ve Gripin`den Konser

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Festivalinin ikinci gününde Yunan Orkestrası Musical Horizons ve...

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Festivalinin ikinci gününde Yunan Orkestrası Musical Horizons ve Yunanlı sanatçı Tasos Arvanitidis ile özellikle gençlerin büyük bir hayranlıkla izlediği Gripin Grubu sahne aldı.

Çorlu Belediyesi tarafından 13 - 15 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenen Çorlu Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Yunan Orkestrası Musical Horizons TAsos Arvanitidis yönetiminde sahne aldı.

Çorlu Belediye binası arkasında yer alan açık otopark alanında düzenlenen konserde Yunan ezgileri ile alanı dolduran binlerce kişiyi coşturan Yunanlı sanatçılar izleyenlerden bol bol alkış aldı. Bilinen Türkçe şarkıların Yunanca versiyonları ile izleyenlerin karşısına çıkan Yunan sanatçılara konser alanını dolduranlar da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sanat Festivalinde sahne alan Yunan sanatçı Tasos Arvanitidis ve Musical Horizons grubuna teşekkür eden Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya Çorlu halkı adına Yunanlı sanatçılara çiçek takdim. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan misafir sanatçılar izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Festivalin ikinci gün konser etkinlikleri kapsamında ikini konser özellikle gençlerin büyük bir beğeni ile takip ettiği Gripin grubundan geldi. Aynı sahnede alanı dolduran binlerce kişinin karşısına çıkan Gripin grubu sevilen şarkılarının yanı sıra hemen herkesin bildiği popüler şarkıları da seslendirdiler. Alanı dolduranların sanatçılara coşkuyla eşlik ettiği konserde Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı sahneye gelerek sanatçılara çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: