Yunanistan Milli Takım Yıldızı Kaskispor'da

KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, Kaskispor Bayanlar Basketbol Takımı'na Yunanistan...

KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, Kaskispor Bayanlar Basketbol Takımı'na Yunanistan Milli Takım oyuncusu Evanthia Maltsi transfer ettiklerini belirtti.

Transfer dönemini oldukça titiz bir şekilde değerlendirdiklerini belirten Batukan, "Takımımız, Evanthia Maltsi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yunan Milli takımının yıldızı olan yeni transferimiz, daha önce WNBA'de Connecticut Sun, Fransa'da Bourges, İspanya'da Ros Casares, Çek Cumhuriyeti'nde USK Prag ve son olarak Polonya'da Polkowice takımlarında oynamış başarılı bir sporcu. Ayrıca Maltsi, İspanya ve Çek Cumhuriyeti'nde Lig Şampiyonluğu yaşamış bir oyuncu." dedi.

Reklam
Reklam

Yabancı transferlerini bu sporcu ile noktaladıklarını belirten Batukan, "Evanthia Maltsi 2007 ve 2009'da Euroleague All-Star kadrolarına seçilmiş, 2009'da Avrupa beşincisi olan Yunanistan Milli Takımı forması ile Avrupa Şampiyonası'nın sayı kraliçesi olarak MVP seçilmiş bir oyuncu. 2010 Dünya Şampiyonası'nın en çok sayı atan üçüncü oyuncusu olma başarısını da göstermiştir," dedi.

Güçlü bir kadro kurarak, 2012-2014 sezonunda yeni başarılara imza atmayı hedeflediklerini belirten Batukan, "Euroleague'in en değerli oyuncusunu olan Asjha Jones'ı transfer ederek bu sezonun ilk transferini yapmıştık. Daha sonrasında İspanyol oyun kurucusu Nuria Martinez ile sözleşme imzaladık. Hemen sonrasında pivot pozisyonundaki oyuncu Nıcky Anosike'yi takımımıza aldık. Son transferimiz Evanthia Maltsi'nin takımımıza büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum ," dedi.

Batukan, yeni transferin Kayseri Kaskispor Bayanlar Basketbol Takımı'na hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: