Yüntaş Genel Müdürünü Yaralayan Zanlı Tutuklandı

Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı Yüntaş AŞ Genel Müdürü Mehmet Sarlık’ı (52) dün evinin önünde silahla yaralayan...

Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı Yüntaş AŞ Genel Müdürü Mehmet Sarlık’ı (52) dün evinin önünde silahla yaralayan şüpheli Ali N., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, zanlı adliyeye götürüldüğü sırada eşi, “Aslanlar gibi yat” diye bağırdı.

Yüntaş AŞ Genel Müdürü Mehmet Sarlık (52), Afyonkarahisar merkeze bağlı Örnek Evler Mahallesi’ndeki evine giderken Ali N.’nin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda iki bacağından yaralanan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Sarlık’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilmişti.

Reklam
Reklam

Olayın ardından polis tarafından dolmuşla kaçmak isterken kısa sürede yakalanıp gözaltına alınan şüpheli Ali N., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye çıkarıldı. Şüphelinin ifadesinde saldırıyı niçin gerçekleştirdiği ile ilgili konuşmadığı, sadece Mehmet Sarlık ile aralarında husumet olduğunu belirttiği öğrenildi.

Bu arada şüphelinin adliyeye çıkarılması esnasında yakınları basın mensuplarına saldırırken, eşinin ise, “Aslanlar gibi yat” diye bağırması dikkatlerden kaçmadı.

Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı bir temizlik şirketinde denetçi olarak çalıştığı bildirilen Ali N., "tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs" suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: