Yunus Baydar Belediye Başkanlığına aday olacak!

Yunus Baydar Belediye Başkanlığına aday olacak!

Her an görevden el çektirileceği beklenen ve toplantı için gittiği Ankara'dan Hafta sonu dönen AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar'ın Ardahan Belediye Başkanlığı için teklif aldığı ve konuyu değerlendirdikten sonra karar vereceği iddiası Ardahan kamuoyuna bomba gibi düştü.

AK Parti Ardahan il başkanı Yunus Baydar'a Allah(cc) yürü ya kulum demiş.

Ardahan'da sıradan bir Veterinerken 2009 seçimlerinde İl Genel meclis üyesi seçilen,daha sonra Saffet Kaya'nın Ardahanda çıkardığı kavga ve gürültüden sessizce sıyrılıp Önce Damızlık sığır yetiştiricilleri başkanı,daha sonra AK Parti il Başkanı olan Şimdiki Başkan Yunus Baydar Partisince çok başarılı bulunmuş olacakki hakkında ortaya atılan iddialara rağmen güvenilir bulunmuş ve şimdide AK Partinin tekrar aday olarak göstermek istemediği iddia edilen Faruk Köksoy'un yerine Gel seni Ardahan'a Belediye Başkanı aday'ı yapalım dendiği iddiası Ardahanın birinci gündem maddesi oldu.

Reklam
Reklam

Kimsenin duyulmasını istemediğini bizim gibi Ardahan'da Gazetecilik yapan usta gazetecininde duyduğu ve araştırdığı olay ne derece doğru bilmiyoruz ama AK Partinin Ardahan Belediyesine Baydar'ı uygun görmesi iddası bizim gibi herkesi şaşırttı ve bu gelişme üzerine şu söz söylenmeli.

Ne oldu da Baydar'a bu görev teklif edildi? Baydar'ın adaylık iddiası gündeme bilinçli olarakmı atıldı,nabızmı yoklanıyor?

Mevcut Başkan Faruk Köksoy neden çizik yedi bu gelişmeler bizim ve kamuoyu için merak konusu olmazmı?

Faruk köksoy'un elini değil bedenini hatta ruhunu taşın altına koyup Ardahan'ı şaha kaldırdığı! bu zamanda bu haberi ortaya kim ve ne maksatla attılar bilemiyoruz ama bildiğimiz tek şey var onuda biz söyleyelim.

AK Parti Baydar'ı İl Başkanlığından uzaklaştırmak için bu formül üzerine çalışmış ve kamuoyunun tepkisini öğrenmek ve karar vermek için böyle bir haberi yaymış olabilir.

Tek bildiğimiz şey Başkan Köksoy'un Saffet Kaya ile ilişksinden rahatsız olanlar perde arkasında Köksoy'u çizmek için çalışma başlattılar işin böyle olmasını istiyorlar ve bundada muvaffak olacaklar gibi.

Reklam
Reklam

Bu iddialar üzerine, AK Partililerden Ardahan kamuoyu açıklama beklemektedir.

Bu iddia doğrumu,yalanmı? yetkili biri çıkıp açıklama yapsın.

Bu süreçte Yunus Baydar Belediyeye kaydırılırsa 2.Başkan olan Cengiz Çapan'ın oğlu Muharrem Çapan direkt AK Parti İl Başkanı olur ve Aday olmayı düşünen babasını da Göle'ye Belediye Başkanı yapar!

O zaman Ardahan Kamuoyu siyasette kavga ve curcunayı görsün.

Ardahan'da kimin elinin kimin cebinde olduğunun belli olmadığı bu zamanda bu iddia gündemi ve siyaseti yeniden şekillendirecek gibi.

CHP'ye de gün doğmuş olacak,çünkü Faruk Köksoy çizilirse Başka bir Hanaklı bürokrat pusuda gelişmeleri bekliyor.CHP'nin adayı kesinlikle bellidir artık,o da AK Partililerin güç yetiremediği bürokrat çok yakında ortaya CHP'nin adayı olarak çıkacaktır.

Arife tarif gerekmez

Biz olanları ve olacakları kısaca yazdık.

Sizler ''3 Maymun'u oynamaya'' devam edin.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: