Yunus Bey Koleji Yıldız Basketbolda Kupayı Aldı

Okul Sporları Federasyonu ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Yıldız Erkekler Basketbol...

Okul Sporları Federasyonu ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında şampiyonluk kupasını Yunus Bey Koleji kazandı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Yıldız Erkekler Basketbol müsabakaları sona erdi. Lig usulü gerçekleştirilen müsabakalar sonunda Yunus Bey Koleji birinci olurken Cumhuriyet İlköğretim Okulu ikinci oldu. Namık Kemal İlköğretim Okulu da üçüncü oldu.

18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalar sonunda Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, birinci takımlara kupalarını takdim ederken Yunusbey Koleji ve Cumhuriyet İlköğretim okulu Müdürleri de takımlara kupalarını verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: