Yunus Bülbül'den amca oğluna büyük destek...

Senin için adlı şarkısının aynı zamanda klip yönetmenliğini de yapan Bülbül amca oğluna elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

SENİN İÇİN adlı şarkısının aynı zamanda klip yönetmenliğini de yapan Bülbül amca oğluna elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

İlk albümünü ve klip'ini yapmak için Almanya'nın Duisburg Kentinden İstanbul'a gelen Amca oğlu Velişah'a Sanatçı Yunus Bülbül her desteği sağladığını ve klip'i için de Güzel şarkıçı Özlem Özel'e de rol verdi.

SENİN İÇİN adlı şarkısının aynı zamanda klip yönetmenliğini de yapan Bülbül amca oğluna elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Klip için İstanbulun gözde semtlerinden Ortaköy,Unkapanı,Büyükçekmece tarihi alanları ve Rivada tamamlanacağını söyleyen Bülbül,Şarkının hakkını klip te verdim çok yakın zamanda tüm kanallarda dönecek olan klip izlenmeye değer bir eser olacak dedi.Şarkının söz ve müziğini amcasının oğlunun yazdığını ve tüm eserlerininde kendine ait olduğunuda belirti.

Reklam
Reklam

Haber foto- Eyuphan Kurtcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: