Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 32. bölümü nefes kesti

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 32. bölümü 15 Mart Salı günü yayınlandı! Mistik senaryosu ve sahneleriyle ekrana kilitleyen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 32. bölümünde Yunus'un şüpheleri rüyalarına girmeye başladı.

Dönemsel olarak başlayan ancak yüksek reytingleri nedeniyle devam kararı alan Yunus Emre Aşkın Yolculuğu 32. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Mistik senaryosu, çarpıcı sahneleri ve başarılı kadrosuyla dikkat çeken Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'nun son bölümü 15 Mart Salı akşamı ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda Gökhan Atalay, Payidar Tüfekçioğlu, Baran Akbulut, Ceyda Kasabalı, Pelin Orhuner ve Mehmet Ali Kaptanlar'ın yer aldığı dizinin bu haftaki bölümünde Yunus kendisini sorgulamaya başladı. Zahide'nin ilgisi rüyalarına dahi girince, yoldan çıktığı endişesine kapıldı. İşte soluk soluğa izlenen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu son bölümünde yaşananlar!

YUNUS EMRE AŞKIN YOLCULUĞU 32. BÖLÜM ÖZETİ

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'nun 32.Bölümünde Yunus'un zihni, Zahide'nin ilgisi nedeniyle karışıtı. Endişesi had safhaya ulaşmış, bu endişe, onun rüyalarına dahi girmeye başladı. Yunus, kendisinin doğru yoldan çıktığına kanaat getirdi. Yunus, tüm olanları Tapduk Emre'ye anlatmak istedi, fakat bunu başaramadı. Tapduk Emre'yi görmek isteyen sahtekâr genç, Molla Kasım'la birlikte Tapduk Emre'nin huzuruna çıktı, ondan af dileyerek dergâhta kalmak istediğini belirtti. Tapduk Emre, Âdem adındaki bu genci geri çevirmedi, onun dergâhta kalmasına müsaade etti. Molla Kasım, Âdem'den şüphe eder. Şüphesi de boşa çıkmadı. Âdem hırsızlık yaparken, Tapduk Emre tarafından fark edildi. Fakat Tapduk Emre, durumu bilmezmiş gibi davranarak, Âdem'i dergâhta tuttu. Candaroğlu Argun Bey ise çıktığı avda beğendiği bir bölgeye konak yapma arzusundaydı. Ancak konak yapmak için bölgedeki değirmenciyi de ikna etmesi gerekiyordu. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'nda bu hafta; Yunus, yaşadığı endişeden kurtulabildi mi? Bu endişeyi gidermek için nasıl bir yol izledi? Zahide, nasıl bir tutum takındı? Yunus'un bu durumu, Bacım Sultan'ı nasıl etkiledi? Dergâhtaki durum ne oldu? Âdem, dergâha musibetler getirdi mi? Molla Kasım, Âdem'i dergâhtan kovdurmak için neler yaptı? Tapduk Emre'nin, Âdem hakkındaki kanaati ne oldu? Candaroğlu Argun Bey, konak yapımı meselesinde nasıl bir sorunla karşılaştı? Yunus bu soruna nasıl dâhil oldu? Tüm bu soruların cevabı Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu 32. Bölümdeydi...