Yunus Emre Halk Çarşısı'ndaki Yangının Soğutma Çalışmaları Sabaha Kadar Sürdü

Ankara'da 685 dükkanın bulunduğu Yunus Emre Halk Çarşısı'nda çıkan yangının soğutma çalışmaları sabaha kadar devam...

Ankara'da 685 dükkanın bulunduğu Yunus Emre Halk Çarşısı'nda çıkan yangının soğutma çalışmaları sabaha kadar devam etti. Yangın sonrası meydana gelen maddi hasar ise günün aydınlanmasıyla göz önüne çıktı.

Yunus Emre Halk Çarşısı'nda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı saat 00.30 sıralarında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu söndürülmüştü. Yaklaşık 4 saat çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangının soğutma çalışmaları da sabaha kadar devam etti. Olay yerindeki itfaiye erleri çarşı içerisinde son çalışmaları yapıyor. Polis ekiplerinin de çarşı etrafında aldığı güvenlik önlemleri devam ediyor.

Reklam
Reklam

Yangının ardından enkaza dönüşen çarşıda oluşan hasar ise havanın aydınlanmasıyla ortaya çıktı. Pencerelerin büyük kısmının patladığı, çatının çöktüğü, işyerlerinin kullanılamaz hale geldiği görüldü. Patlamalara sebep olan tüpler de itfaiye erleri tarafından dışarı çıkarıldı.

Öte yandan, ekmek tekneleri yanan esnaf da sabaha kadar dükkanlarının bulunduğu çarşının yanında bekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: