Yunus Kent Yolu Yapılıyor

İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule Mahallesi’nde bulunan Yunus Kent sitesi çevresinde bulunan ancak bugüne kadar açılmayan...

İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule Mahallesi’nde bulunan Yunus Kent sitesi çevresinde bulunan ancak bugüne kadar açılmayan yol için çalışma başlattı. Çevre yoluna bağlantılı olarak düzenlenen duble yol çalışmalarının bitmesinin ardından Bayraklı Belediyesi, yeni yolun ardından kapanan yollar ve yeni açılacak yolların belirlenmesiyle birlikte çalışmaları hızlandırdı.

Tepekule Mahallesi sınırlarında bulunan Yunus Kent sitesi sakinleri yaşadıkları bölgenin arka tarafına kalan ve bugüne kadar atıl durumda bulunan arazide altyapı çalışmalarına başlanmasını sevinçle karşıladı. Çalışmaların bitmesiyle birlikte 1643 sokağın devamı niteliğinde olacak yeni yol için '30 yıllık sorun' olarak bahseden çevre sakinleri Bayraklı Belediyesine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Açılacak yeni yol ile birlikte kötü görünümün de ortadan kalkacak olmasını merakla bekleyen çevre sakinleri çalışmaları yakından inceliyor. Çalışmaların bitmesinin ardından belediye ait alanların yeşillendirileceğini ve vatandaşların istekleri doğrultusunda şekillendireceklerini kaydeden Başkan Hasan Karabağ işin takipçisi olacağına dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz