Yunus'un Facebook paylaşımları göz yaşarttı

Van’daki depremde yıkılan binanın enkazından çıkarılan, ancak yaşama veda eden Yunus Geray’ın Facebook'ta paylaştıkları duygulandırdı.

Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın enkazından ikinci gün çıkarılan, ancak hastaneye kaldırılırken yaşama veda eden 13 yaşındaki Yunus Geray’ın Facebook sayfasında, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganıyla hazırlanmış şehit kliplerini paylaştığı ortaya çıktı.

DEPREM BÜYÜK HASARA YOL AÇTI(FOTO GALERİ)

Van’da meydana gelen depreme internet kafede yakalanan Yunus Geray, bir gün sonra binanın enkazından yaralı olarak çıkarıldı. İç kanama geçirdiği belirlenen minik Yunus, ilk müdahalesinin ardından Erzurum’a sevk edilirken, yolda yaşamını yitirdi.

Reklam
Reklam

Üzerine siper olan cansız bir bedenle enkaz altındaki görüntüleriyle depremin sembol isimlerinden biri haline gelen Yunus Geray’ın sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasında yayınladıkları duygulandırdı.

Hem Türkçe hem Kürtçe videolar paylaşan minik Yunus’un 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganıyla hazırlanmış şehit klipleri paylaştığı ortaya çıktı. 9 kardeşi bulunan Yunus’un 16 Kasım 2010'da 'Şehidin Ardından Bir Türkü Söyle' başlıklı videoyu arkadaşlarına ulaştırdığı görüldü.

Deprem anı kameralarda | www.mynet.com/video

Asker ve bayrak figürlerinin yer aldığı klipte, ‘Bu vatan sahipsiz değildir', 'Herşey Vatan için' gibi yazılarla süslendiği bildirildi.

Yunus Geray’ın Ahmet Kaya, Barış Manço, Emre Aydın, Kemale Amed’i de çok sevdiği anlaşıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: