Yüreğir Belediyesi Köy Yolalrını Da Asfaltlıyor

Yüreğir Belediyesi ilçe merkezinin yanı sıra köy yollarında da asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce köylerde...

Yüreğir Belediyesi ilçe merkezinin yanı sıra köy yollarında da asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Daha önce köylerde temel dolgu ve mucır çalışması gerçekleştiren ekipler, yolları çift kat emisyonlu sathi kaplama yapıyor.

Adana’da yolu en iyi durumda olan ilçe belediyesi olduklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Yola yaptığımız 70 milyon TL tutarındaki yatırımla girilmedik mahalle ve köy bırakmadık. İlk defa uyguladığımız oluklu asfalt vatandaşlarımız tarafından çok beğenildi. Bu güne kadar 400 bin ton sıcak asfalt, 500 bin metrekare sathi kaplamalı asfalt yol ve 520 bin metre kare kilitli parke yol yaptık.” dedi.

Reklam
Reklam

Yüreğir’in bütün köy yollarının temel dolgularının ve mucır çalışmalarının tamamlanmasından sonra çift katlı emisyonlu sathi kaplamaya geçtiklerini belirten Başkan Çelikcan, “Ekiplerimiz köylerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Yollarımızın daha sağlam ve düzgün olması için mücadele ediyoruz. Şu anda ekiplerimiz Beyköy, Kadıköy ve Gökçeli köylerinde çalışıyor. Eksik kalan bütün köylerimizin yol sorununu çözmek için uğraşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz